Hirdetés

Három légitársaság is betiltotta a Galaxy Note 7-et



|

Az FAA pedig figyelmeztetést adott ki a készülék repülőn történő használata ellen.

Hirdetés

Egyre többen félnek tőle, hogy a Galaxy Note 7 készülékek lángra kapnak, és a sorozatos jelentések szerint joggal - ezúttal egy autó égett le a csúcskészülék hibás akkumulátora miatt, nem sokkal azt követően, hogy valaki a házát veszítette el egy otthon, töltve hagyott modell miatt. 

Hirdetés

Három ausztrál légitársaság eközben megtiltotta az utasainak, hogy a Galaxy Note 7-et használják vagy töltsék repülések közben. A Qantas, a Jetstar és a Virgin Australia önként hozták meg ezt a döntést, a hatóságok véleményezése nélkül, elővigyázatosságból. Az eszközöket fel lehet vinni a gépekre. 

A Samsung eddig 2,5 millió darabot szállított le a Galaxy Note 7-ből, amelyről a visszajelzések az eset előtt messze átlag felettiek voltak, vagyis a Galaxy S7 után újabb bombasiker elé nézett a gyártó. 

Az FAA eközben döntésre jutott, és komoly figyelmeztetést adott ki a készülék repülőkön történő használata ellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.