Hirdetés

Három méretben jöhet az iPhone 8



|

Üveg hátlapot kaphatnak a jövő évben érkező Apple iPhone készülékek.

Hirdetés

A Nikkei Asian Review jelentése szerint az Apple jelenleg három új iPhone-t készít elő a jövő évi megjelenésre. 

Hirdetés

Ezek 4,7, 5 és 5,5 hüvelykes kijelzőméreteket jelentenek. Úgy néz ki, hogy mindegyik modell üveg hátlapot kap, amit a kínai Biel Crystal Manufactory és a Lens Technology biztosítanak majd. 

Az üveg házat egy fém keret fogja majd össze, amelyért a Foxconn, a Catcher Technology és a Jabil felelnek. Üveg hátlapot ugyan a Foxconn is készít, ugyanakkor erről az alkatrészről lemarad, mert a fentebbi riválisai technológiai előnyben vannak. 

A sokat pletykált OLED kijelzőt várhatóan csak az 5,5 hüvelykes iPhone 8 kapja meg - ezt a Samsung, a Sharp és az LG szállíthatják. A kisebb modellek maradnak annál a technológiánál, amit az iPhone 7 használ. 

Többen felhívták rá a figyelmet, hogy nem valószínű egy 5 hüvelykes készülék érkezése, ugyanis az alig lenne nagyobb a 4,7 hüvelykesnél, az Apple-re pedig nem vallana egy ilyen húzás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.