Hirdetés

Három poénos megoldás az iPhone 4 problémájára



|

A három közül kettő már megvásárolható, a vásárlók nagy örömére.

Hirdetés

Az Apple hivatalosan is elismerte azt a gondot, amely az iPhone 4-es mobilokat érinti - eszerint a készülékek különleges kialakításuk okán eldobhatják a hívásokat. Habár a vállalat közleménye szerint a vásárlók töredékét érinti csupán a probléma, azért ingyen tokokat biztosít az iPhone 4 használóinak, illetve kérdés nélkül visszaveszik a mobilokat, és visszafizetik azok árát. A különböző gyártóknak azonban rögtön beindult a fantáziájuk, eddigelé három termék látott napvilágot, amelyek megoldják az iPhone hibáját.



A kép magáért beszél. A kis öntapadós matrica az iPhone 4 azon helyére ragasztandó fel, amelyet megérintve a készülékek eldobják a hívásokat. Négy dollárba kerül maga a matrica, szállítással együtt hét dollár.



A második termék kakukktojás, ugyanis ilyesmi nem létezik. Mókás kedvű dizájnerek készítettek egy ál-Apple Store-beli termékről "screenshotot". Az iHand névre hallgató koncepció-vicc köré teljesen korrekt felhasználói felületet kreáltak a képen, első pillantásra hihetőnek tűnik. (Via IPhoneSavior.)



A legnagyobb sikert az Antenn-aid nevű, szintén öntapadós matrica aratta, rengeteg megrendelés érkezett a céghez, akik viszont a megrendelői honlapon kijelentik, hogy a termékük poénból készült, szórakoztatási céllal, ergo nem biztos, hogy valóban megoldja az említett gondot. Akit ez nem zavar, az 4,99 dollárért rendelhet magának az iPhone-os sebtapaszból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.