Hirdetés

Három új Nokia ESeries modell: Nokia E60, Nokia E61 és Nokia E70



|

Hirdetés

Mindegyik készülék tartalmazza a mai üzleti világban elengedhetetlen mobilalkalmazásokat, például a mobil e-mailt és a fejlett hangszolgáltatásokat. A Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 világszerte 2006 első negyedévében jelenik meg. A Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 a jelenleg legnépszerűbb, és a nemrégiben bevezetett vállalati e-mail megoldásokat, például a Blackberry Connect-et, a Good Technolgy Inc. GoodLink megoldását, a Nokia Business Centert, a Seven Mobile Mailt, a Seven Always-On Mailt, és a Visto Mobile-t egyaránt támogatja. Az új Nokia Eseries készülékek a világ vezető okostelefon szoftverén platformjára, a Series 60 legújabb verziójára épülnek. A Series 60 3rd Edition, a Symbian OS 9.1 operációs rendszerrel együtt egységes alkalmazási környezetet biztosít a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 számára. Az alkalmazások között a több ország közötti zökkenőmentes barangolást biztosító, többféle GSM és 3G (WCDMA) cellás hálózat támogatását, valamint egy sor helyi csatlakozási lehetőséget, így WLAN-t, Bluetooth-t, infravörös csatlakozást, és USB 2.0-t találhatunk. A Nokia E60: klasszikus forma páratlan hangfunkciókkal A Nokia E60 a klasszikus formájú mobiltelefonok határozott megjelenését, kényelmét és használhatóságát nyújtja. A beépített kihangosítótól és konferencia-hívástól kezdve a Push to Talkhoz hasonló, hangalapú alkalmazásokon keresztül az IP-alapú telefóniáig a fejlett hívásfunkciók egész sorát felvonultató Nokia E60 az aktív hangkommunikációhoz rendelkezésre álló legjobb eszköz – az irodán kívül és belül is. A Nokia E60 a nagy területet lefedő WCDMA hálózaton át gyors és rugalmas adatkapcsolatot biztosít, a helyi hozzáférést pedig a WLAN oldja meg, költséghatékony módon. Bár a készüléket egykezes használatra tervezték, a nagy, színes kijelzőn egyszerűen begépelhetők az elektronikus levelek és a naptárbejegyzések. A Nokia E60 a GSM 900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.
A Nokia E61: Mobil e-mailhez készült A Nokia E61 a manapság legnépszerűbb mobil e-mailes készülékek ismerős jegyeit viseli, mégis hihetetlenül vékony, és erőteljes új szolgáltatásokkal bír. A bármely kézzel pofonegyszerűen használható készüléken négy irányban mozgatható joystick és teljes billentyűzet található, ráadásul a 16 millió színárnyalatot megjelenítő kijelzőn minden eddiginél egyszerűbben írhatunk e-mailt. A többféle, például Blackberry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail és Visto mobil e-mail klienset támogató Nokia E61 zökkenőmentes és kódolt mobilkapcsolatot kínál. A telefon teljes körű dokumentum-kezelést (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF megnyitó, és ZIP tömörítő), és szerkesztést (dokumentumok, táblázatok, és prezentációk) biztosít. A Nokia E61 emellett a Nokia E60-nal és Nokia E70-nel megegyező, fejlett üzleti hívás-, és IP-alapú telefónia-funkciókészletet tartalmazza. A Nokia E61 telefonálás közben is képes az elektronikus levelek fogadására és küldésére. A Nokia E61 a GSM 850/900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.
A Nokia E70: Az üzenetküldő készülék Első ránézésre a Nokia E70 olyan, mint egy modern okostelefon. Azonban ha kinyitjuk, akkor a gyors és a könnyű gépeléshez szükséges teljes billentyűzetet, az e-mailek olvasásához, a mellékletek (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF-anyagok, és ZIP-pel tömörített fájlok) megtekintésére, valamint szerkesztésre (dokumentumok, táblázatok, prezentációk) használható, nagyvonalúan széles színes kijelzőt találunk, így a bejövő levelek tekintetében mindig naprakészek maradhatunk. A Nokia E60-hoz és a Nokia E61-hez hasonlóan a Nokia E70 is támogatja a fejlett hangfunkciókat, valamint az e-mailt is tartalmazó, hagyományos alkalmazáscsomagot. A Nokia két változatban gyártja a Nokia E70-et: az egyik az európai és az ázsiai piacra készül (GHSM 900/1800/1900/WCDMA 2100), a másik pedig az amerikai kontinens mobilhálózatain (GSM 850/1800/1900) használható. Azonban mindkét változat világszerte képes a GSM hálózatok közötti barangolásra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.