Hirdetés

Három újabb HTC okostelefon a láthatáron



|

Két androidos, és egy Windows Phone 7-es mobil részleges specifikációi juthattak nyilvánosságra.

Hirdetés

A tajvani gyártó készülékeivel kapcsolatos hírekre és letöltésekre szakosodott, kínai nyelvű 911HTC portál rendkívül érdekes táblázatokkal rukkolt elő: ezeken állítólag a nemsokára debütáló Bee, Spark, és Lexikon kódnevű mobilok részleges specifikációja látható.

 

HTC Spark
HTC Spark

 


Sajnos fotókat nem kaptunk, ráadásul a Spark hardveres gombjai is érdekesek: elvileg az összes Windows Phone 7-es mobil elején kizárólag három gomb lehet, ezen a készüléken viszont öt van - plusz kamerabillentyű, a ki- és bekapcsoló gomb, és a két hangerőszabályzó.

 

HTC Bee
HTC Bee

 


A Bee és a Lexikon specifikációi már nem okoznak meglepetést: mindkettő Google Android 2.2-őt futtat, ezen felül semelyik sem ígérkezik igazi csúcsmobilnak. Inkább az előbbi érdemel némi extra figyelmet, hiszen a tulajdonságai alapján egyértelműen egy belépőszintű okostelefonról van szó - legalábbis az 528 megahertzes processzor alkalmazása egyértelműen alátámasztani látszik ezen feltételezést.

 

HTC Lexikon
HTC Lexikon

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.