Hirdetés

Használt mobilok értékesítését fontolgatja a Samsung?



|

Kétszer is eladhatja a felső kategóriás okostelefonjait a vállalat.

Hirdetés

Olvasóink egy tábora valószínűleg hallott már arról, hogy egyes országokban az Apple hajlandó beszámítani az új iPhone mobilok árába a jó állapotú korábbi okostelefonjait. Ezeket a visszavásárolt készülékeket némi karbantartást követően nyomott áron újból értékesíti az olyan ügyfeleknek, akik kártyafüggetlen almás mobilt szeretnének, de túlságosan drágának találják az éppen aktuális generáció tagjait.


Hirdetés


A Reuters egy megbízható belsős forrásra hivatkozva azt állítja, hogy várhatóan valamikor a jövő év elején a Samsung is elindíthatja a saját használtmobil-üzletét. Az első körben várhatóan az Egyesült Államokban és Dél-Koreában elérhetővé váló program keretében a gyártó állítólag az előző generációs, felső kategóriás Galaxy készülékeit kívánja majd újból értékesíteni a fogyasztók számára.



A kezdeményezés üdvözlendő, hiszen a fogyasztók így nem csak elérhető áron, de megbízható forrásból szerezhetnének maguknak jó állapotú, korlátozott ideig gyári garanciás Galaxy mobilokat. Ezen felül a programmal a Samsung részlegesen válaszolhatna a kevesebb profittal dolgozó kínai gyártók komolyabb hardverekkel szerelt új okostelefonjaira is.


(Forrás: Android Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.