Hirdetés

Hasznos újításokkal jön az androidos Chrome 55



|

Az offline olvasómód és az alacsonyabb memóriahasználat a nagy újdonságok.

Hirdetés

Pár nappal a számítógépes változat kiadása után a Google most megkezdte az androidos Chrome 55 terjesztését is. Egyelőre nem érhető el az összes felhasználónál, de pár napon belül mindenki frissíthet majd a kiadásra.


Hirdetés


Két fontos újdonságot kapott a böngésző, a mindenki számára rendkívül hasznos új funkciót a webhelyek tartalmainak offline megtekinthetősége jelenti. A később elolvasni kívánt weblap betöltése után a főmenü tetején lévő letöltés ikonra kattintva a böngésző lementi a helyi háttértárra az adott lapot. Offline módban a Letöltések menün keresztül lehet betölteni az oldalakat.



A másik nagy fejlesztést a memóriahasználat csökkentése jelenti, elsősorban az 512 MB és 1 GB RAM-mal szerelt mobilok tulajdonosainál lehet látványos az optimalizáció hatása. A Google szerint az előző kiadáshoz képest az új verzió akár 35 százalékkal is kevesebb memóriát használhat a kérdéses mennyiségű RAM-mal szerelt eszközökön.


(Forrás: 9to5Google | Nyitókép: trophygeek)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.