Hirdetés

Hatalmas a Huawei P8max, jön a OnePlus Two - a hét mobilos hírei



|

Hétfőn pedig bemutatkozhat végre a Sony Xperia Z4 is - mobilos összefoglalónk.

Hirdetés

Az elmúlt napokban sok minden történt a mobilos világban, és itt nem csak az LG G4 idő előtti, teljes lelepleződéséről lehet beszélni. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet. 

Hirdetés

 

Trendi lett a Huawei P8 és a P8max

A Huawei két igazán figyelemreméltó készüléket is bemutatott. Az első a P8, amely egy 5,2 hüvelykes készülék, mindössze 6,4 milliméter vastag kiadásban. A prémium egybeház alumíniumból van, speciális bevonattal. Az IPS kijelző olyan keskeny széleket kapott, hogy az előlap 78,3 százalékát jelenti, amivel az iPhone 6-ot és a Galaxy S6-ot is lekörözi. A 13 megapixeles kamera új fejlesztésű szenzort kapott, optikai képstabilizálással és DSLR-minőségűnek mondott független képfeldolgozóval. A Kirin 935-ös lapkakészlet és a 2600 mAh-s akku 1,5-2 napos üzemidőt ígér a Huawei új zászlóshajója számára. A 16 és a 64 gigabájtos kiadások Európában 500 és 600 eurórért lesznek kaphatóak. 

 

Lapos

 

A P8max szintén dual-SIM-es, de már tovább megy, és 6,8 hüvelykes képernyőt kínál. A phabletek közt is hatalmas eszköz előlapjának a 83 százaléka képernyő, de sajnos csak 1080p-s. Szintén egybeöntött alumínium házat kapott, 6,8 milliméter vastagságban. A szoftver itt már az osztott képernyős multitaskingot is lehetővé teszi. Az akku kapacitását ebben a modellben 4360 mAh-ra növelték. A készülék 550 és 650 eurós áron jön, ugyanúgy 16 és 64 gigabájtos kiadásban. 

 

6,8 hüvelyk

 

Ősszel jöhet a OnePlus Two

A OnePlus nemrég szolgált jó hírrel az ügyfeleinek, ugyanis elérhetővé tette a OnePlus One-ra a Cyanogen OS 12-t. Ezt követően már a jövőre gondolnak, és a haladás jegyében készítik a OnePlus Two nevű készüléküket, ami az idei év harmadik negyedévében kerülhet piacra. Sajnos többet nem tudni róla, de lesz majd egy olcsóbb modellje is a gyártónak az idei évben. 

 

Készül az utód

 

Bemutatkozott a Microsoft Lumia 540

Folytatódik az olcsó Lumiák sorozata, ezúttal a Lumia 540-es készülékkel. Az olaszokat és Ázsiát célzó eszköz a jövő hónapban érkezik, 150 dollár alatt, és az alsó-közéökategóriában támad. A dual-SIM-képes készülékre Denimmel frissített Windows Phone 8.1-es rendszer kerül, és persze frissíthető lesz a Windows 10-re. 

Az 5 hüvelykes kijelző 720p-s felbontást kapott, alatta egy Snapdragon 200-as lapka és 1 GB RAM található. A 8 gigabájtos tárhely microSD-vel bővíthető. A 9,35 milliméteres készülékbe 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera került, továbbá egy 2200 mAh-s, cserélhető akku. 

 

Ismét egy olcsó Lumia

 

Hétfőn villanthat a Sony Xperia Z4

A Sony még nem mutatta be az idei top okostelefonjait, de a pletykák szerint már nagyon közel vagyunk az új zászlóshajó debütálásához. Japán értesülések szerint hétfőn mutatják be az új készüléket, azonban nem biztos, hogy Xperia Z4 néven - lehet, hogy Xperia Z3 Neo lesz az utód neve. Sajnos eléggé zavarosak a Sony körüli információk, hiszen a Z4-nek még nyoma sincs, de közben már az év második felére ígért Xperia Z5-öt is elkezdték emlegetni. 

 

Vajon mikor jön az utód?

 

Ti megfontolnátok az új Huawei csúcskészülékeket az Apple és a Samsung top telefonjaival szemben? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.