Hirdetés

Hatalmas és Windows 10-es a Chuwi táblagépe



|

12 hüvelykes kijelzőt és 11 ezer milliamperes akkut kínál a gyártó terméke.

Hirdetés

Olvasóink az elmúlt hónapok során többször találkozhattak már a kínai Chuwi nevével, a vállalat ugyanis ontja magából a kedvező áruk ellenére sokat nyújtó táblagépeket. A legújabb ezek közül a holnap 299 dollárért rendelhetővé váló Chuwi Hi12. Nevéből sejthetően az eszköz 12 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, az IPS panel 2160×1440 pixel felbontást kínál.

Hirdetés


A Windows 10 rendszerrel érkező táblagép négymagos és 1,44 GHz-es Intel Atom Z8300 (Cherry Trail) processzorral, 4 GB memóriával, továbbá 64 GB háttértárral rendelkezik. A kamerái 2 és 5 megapixelesek, található benne USB 2.0 és USB 3.0 port, HDMI kimenet. Vezeték nélkül Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n chipekkel képes kommunikálni, az akkuja pedig 11 ezer milliamperes.


További érdekesség, hogy a Chuwi Hi12-höz billentyűzetes dokkoló is elérhető lesz. A kiegészítő elvileg mágneses elven rögzíthető a táblagéphez, az áráról nincs konkrét információ, de megfizethetőnek mondják. A Chuwi tájékoztatása alapján idővel elérhetővé fog egy frissítés a táblagépre, amely telepítése után a Windows 10 mellett az Android 5.1 is használható lesz rajta, dual-bootos felállásra kell számítani.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.