Hirdetés

Hatalmas kijelzőt és akkut kap a Samsung új okostelefonja



|

4000 mAh-s akku lesz a Samsung 6 hüvelykes Galaxy A9 készülékében.

Hirdetés

A Samsung nem is olyan régen mutatott be egyenesen három új Galaxy A szériás okostelefont, amelyek 2016-ban érkeznek, remek ár-érték aránnyal, minőségi tulajdonságokkal. Úgy néz ki, hogy lesz egy negyedik modell is. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy A9 érdekessége az, hogy nagy kijelzőt és nagy akkut kap. Természetesen ennek is közepes a tudása, azonban prémium tulajdonságokkal rendelkezik. 

A 2016 elejére várható eszközbe egy 6 hüvelykes, 1920 x 1080 felbontású Super AMOLED kijelzőt raknak, az alá pedig egy 4000 mAh-s akkumulátort. 

Nincs probléma a 3 GB RAM-mal, a 13 és a 8 megapixeles kamerákkal és az LTE-vel sem, azonban a processzor csak egy Qualcomm Snapdragon 620-as modell. 

Jó hír mindenesetre, hogy itt is lesz ujjlenyomat-olvasó, ami természetesen a Samsung Payt is támogatja. 

A Galaxy A9 a kezdetekben Android 5.1-gyel jelenik majd meg, a vételára Kínában 465 dollár környékén várható. Sajnos a nemzetközi megjelenésről és árról nincs információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.