Hirdetés

Hatalmas siker lesz a Galaxy Note 7



|

Kétszer annyi Galaxy Note 7 fogyhat, mint amennyi Galaxy Note 5 gazdára talált.

Hirdetés

A Samsung remekelt a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeivel, a piaci visszajelzések és statisztikák alapján pedig folytatja a trendet a Galaxy Note 7-tel is. 

Hirdetés

A jelentések szerint a gyártó a harmadik negyedévben átlagosan 3 millió darabot gyárt le a készülékből, ami azt jelenti, hogy nagyjából kétszer annyi Galaxy Note 7 fogyhat, mint amennyi Galaxy Note 5 gazdára talált. 

A Chosun Biz jelentését alapul véve úgy tűnik, hogy a phablet méretű okostelefonok piacán a Galaxy Note 7 a valaha volt legkeresettebb modell lesz. 

A Samsung a hírek alapján meglehetősen erősen próbálja megosztani a beszállítóit annak érdekében, hogy tökéletesen ki tudja elégíteni a keresletet az újdonság iránt. Az íriszérzékelős kameramodult például 10 cég is tudja szállítani a Samsungnak - jelenleg csak a Patroné az érdem. 

Az első tesztek és fogyasztói visszajelzések alapján a Galaxy Note 7-nél is kifizetődnek a Samsung törekvései. A dél-koreai előrendelési adatok is ezt jelzik, amelyek alapján kétszer annyian csaptak le a Galaxy Note 7-re, mint amennyien a Galaxy S7-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.