Hirdetés

HCB-100 Bluetooth autós kihangosító - Biztonságos és egyszerű híváskezelés az autóban



|

Hirdetés

Az akár 20 órás beszélgetési idővel és 600 órás készenléti idővel rendelkező HCB-100 kivételesen nagy teljesítményű kihangosító. Nem kell külön beszerelni, hiszen erős csipeszével egyszerűen rögzíthető az autóban. A könnyedén megkülönböztethető gombok gondoskodnak arról, hogy a vezető telefonálás közben is teljes mértékben az útra figyelhessen.
A vezeték nélküli kihangosítás kényelme A digitális jelfeldolgozás (DSP), a digitális zajcsökkentés és visszhangelnyomás szolgáltatások biztosítják a tiszta hangot az autóvezető számára. A HCB-100 automatikusan, vezeték nélkül csatlakozik a mobiltelefonhoz, és kompatibilis a Sony Ericsson és más gyártók Bluetooth telefonjaival. A színes azonosítónak köszönhetően egy időben öt különböző készülékhez is csatlakozhat. Igazi mindenes A HCB-100 készüléket a gépkocsi magas elvárásokat támasztó akusztikai környezetéhez tervezték, de természetesen nemcsak autóban használható. Az igazán magas készenléti idő, beszélgetési idő és kis méret, a könnyű és kompakt kialakításnak köszönhető egyszerű hordozhatóság (könnyen lecsíptethető és zsebre tehető, illetve munkahelyre vagy haza is vihető) rendkívül hatékony kihangosítóvá teszi a készüléket.
Stílusos kialakításának köszönhetően az otthoni vagy irodai íróasztalon, illetve a gépkocsiban egyaránt megtalálja a helyét. Egyszerű kezelhetősége és nagy teljesítménye ideális eszközzé teszi bárhol, ahol szükség van rá. 2006 második negyedévétől kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.