Hirdetés

HD1080p-s videót rögzít az LG Optimus Mach



|

Vérbeli csúcsmobillal jelentkezett a koreai gyártó.

Hirdetés

Az LG tegnap hazájában bejelentette az Optimus Mach LU3000 jelzésű okostelefonját, amely fő érdekessége, hogy akár HD1080p-s felbontásban is képes videót rögzíteni. Mindezt a Texas Instruments 1 gigahertzes OMAP3630-as processzora teszi lehetővé, amelyben egy külön egység kapott helyet a videokódolási feladatok elvégzésére.

 

LG Optimus Mach LU3000
LG Optimus Mach LU3000

 


Egyéb specifikációit tekintve sem rossz a telefon: a kamerája autofókuszos, és az 5 megapixeles szenzor mellé egy LED-es vaku is került. A kapacitív és multitouch érintőképernyője IPS-típusú, a panel 480×800 képpont felbontású.


Egyéb specifikációk: GSM/GPRS/EDGE, HSDPA, HSUPA, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, szabványos hang- és HDMI-kimenet. Az Android 2.2-es Optimus Mach a jövő héten válik elérhetővé Dél-Koreában, kártyafüggetlenül 800 ezer wont (148 ezer forintot) kérnek majd érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.