Hirdetés

Hét okostelefon jöhet még idén az LG-től



|

A hírek szerint többek közt egy androidos Prada is készülőben van.

Hirdetés

A PocketNow értesülései szerint a kisebbik koreai mobilgyártó idén még hét okostelefonnal fog előrukkolni, ezek közül az egyik a vállalat Prada sorozatát fogja gazdagítani, és lesz egy új Windows Phone 7-es eszköz is. Sajnos csak rendkívül kevés információ áll rendelkezésre a készülékekről, ráadásul a „K" névre hallgató modellről még képet sem sikerült szerezni, állítólag 1280×720 pixeles érintőkijelző kerül majd a mobilba.

 

LG Prada K2
LG Prada K2

LG Prada K2


LG Prada K2: 4,3 colos NOVA érintőkijelző, kétmagos processzor, 1,3 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles hátlapi szenzor, 16 GB háttértár, Android 2,3, HSPA+, 8.8 milliméteres mélység

 

 

LG Fantasy
LG Fantasy

LG Fantasy


LG Fantasy: vélhetően Windows Phone 7.1 (Mango) operációs rendszer

 

 

LG Univa
LG Univa

LG Univa


LG Univa: 3,5 colos és 480×320 pixeles érintőkijelző, Android 2.3, DLNA, 5 megapixeles kamera, 800 MHz-es processzor

 

 

LG Victor
LG Victor

LG Victor


LG Victor: 3,8 colos és 800×480 pixeles érintőkijelző, 1 GHz-es processzor, 0,3 megapixeles előlapi kamera, 5 megapixeles hátlapi szenzor

 

 

LG Gelato NFC
LG Gelato NFC

LG Gelato NFC


LG Gelato NFC: 3,2 colos és 480×320 pixeles érintőkijelző, 800 megahertzes CPU, 3 megapixeles kamera, NFC

 

 

LG E2
LG E2

LG E2


LG E2: rendkívül olcsónak ígérkezik, sajnos egyelőre semmit sem tudni róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.