Hirdetés

Heteken belül jöhet a legújabb iPhone



|

Négy hüvelykes kijelzőt kaphat az iPhone 5s közvetlen utódja.

Hirdetés

Tavaly nem érkezett új modell a jelenlegi olcsóbb iPhone helyett, így a megfizethetőbb almás mobilra vágyóknak továbbra is az iPhone 5s telefont kínálja az Apple. A 9to5Mac információi szerint ez hamarosan megváltozik, ugyanis március vége vagy április eleje tájékán hivatalossá válhat az iPhone 5se.

Hirdetés


A jelenlegi értesülések alapján a mobil lényegében egy domború oldalú iPhone 5s házba bújtatott iPhone 6 lesz, azaz 4 hüvelykes érintőkijelzőre, 1.2/ 8 megapixeles kamerákra, Apple A8 lapkakészletre, gyorsabb Wi-Fi-re és NFC lapkára kell számítani. A furán elnevezett modell az iPhone 6 / 6s modellekhez hasonlóan ezüst, szürke, arany és rozéarany színekben kerülhet piacra.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.