Hirdetés

Hétfőn bemutatkozik az iCloud, és az új iOS



|

Steve Jobs elvileg személyesen fogja lerántani a leplet a két új termékről.

Hirdetés

A mindig titkolózó Apple meglehetősen szokatlan módon megerősítette, hogy június 6-án a cég kultikus vezére személyesen fogja bemutatni az iPad / iPhone / iPod Touch készülékeken futó iOS legújabb verzióját, továbbá az iCloud szolgáltatásról is lehull majd a lepel.

 

 


A friss termékekről természetesen nem kaptunk egyéb információkat, azonban az iOS 5 vélhetően áttervezett értesítési mechanizmussal fog újítani, ezen felül valószínűleg beépített szoftverfrissítővel érkezik majd. Egyes pletykák szerint a nyitóképernyőre widgeteket is lehet majd helyezni, mások szerint pedig a hangvezérlésen csiszol még az Apple.


Az iCloud vélhetően a Google Music-hoz hasonlóan az iTunes segítségével megvásárolt zenék online streamelésére lesz használható, ám még nem kizárt, hogy a felhasználók az egyéb állományaikról készült biztonsági mentéseket is tárolhatják majd a felhőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.