Hirdetés

Hihetetlenül jól bírja a strapát a Xiaomi Mi 5



|

A kerámiaházas verzió a jelek szerint gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

Hirdetés

Mitől számít manapság egy okostelefon prémiumnak? Egyre több az olyan vélemény, amely szerint az üveg és a fém burkolat mindehhez többé nem elég, főleg 200 000 forint felett. 

Hirdetés

Miközben egyes pletykák szerint az Apple kerámiaházzal gyártaná a jövőbeli iPhone-okat, addig a Xiaomi a Mi 5 kapcsán ezt már meg is lépte. 

Ugyan a Mi 5 két alapverziója fémet és üveget használ, a legdrágább kiadás több RAM-ot és kerámiaházat ígér. 

Jó ez valamire a gyakorlatban is? Alex Wang tesztjei alapján igen. A készüléket alapos stressztesztnek vetette alá, és közel minden szerszámmal nekiesett a hátlapnak, amit egy garázsban meg lehet találni. 

Érdekes módon sem a kulcs, sem a fűrész, sem a fúró nem tudott kárt tenni a prémium házban. 

A Mi 5 nagyszerű készüléknek ígérkezik, alacsony áron - igaz, a nemzetközi beszerzések jóval többe kerülnek majd, mint amennyiért Kínában megvásárolható az eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.