Hirdetés

Hihetetlenül népszerű az iPhone 6S



|

Az Apple sem számított erre - a tavalyi rekordot is megdöntik.

Hirdetés

Az elmúlt szombaton kezdődtek meg az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus előrendelései, és az Apple szerint rekordmennyiségben foglalják le az emberek a készülékeket. 

Hirdetés

Tavaly a nagyobb méretű iPhone-ok miatt a gyártó rekordokat döntött, ugyanis hatalmas számban tértek vissza az iOS-hez azok az androidosok, akik a nagyobb képernyő miatt váltottak korábban.

Az Apple azt várja, hogy most a tavalyi rekordokat is megdönti

Az almás cég saját bevallása szerint a vásárlók reakciója elképesztően pozitív, és nagyon sok előrendelést kaptak a világban mindenhol. A kivételesen pörgős kereslet még az Apple-t magát is meglepte, így megint rohamtempóban kell tegyenek azért, hogy legyen elég eszköz a boltokban. 

Az Apple szerint a tavalyi első hétvégén összejött 10 milliós rekordot idén könnyedén döntik majd meg - a készülékek szeptember 25-től kaphatóak. 

Míg tavaly a nagyobb méret volt a fő újdonság, addig idén a 3D Touch-képes kijelző, a 12 és 5 megapixeles kamerák, a 2 GB RAM, az A9-es processzor és a rozé arany szín jelentenek izgalmakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.