Hirdetés

Hivatalos a Huawei P9 Lite



|

Az olcsóbb modellnél sajnos le kell mondani a dupla kameráról.

Hirdetés

A Huawei aktuális zászlóshajója a P9, amelyből van egy nagyobb, P9 Plus kiadás. A héten pedig megérkezett a harmadik modell is, a P9 Lite. 

Hirdetés

Voltak már szivárgások a készülékről, azonban a hivatalos bemutató váratott magára. Szerencsére immáron biztos az eszköz érkezése. 

A Huawei P9 Lite 5,2 hüvelykes, 1080 x 1920-as kijelzővel rendelkezik, illetve van ujjlenyomat-olvasója is. Ugyanúgy fémből készült, azonban sajnos a dupla kameráról már le kell mondani. A P9 Lite egy sima 13 megapixeles kamerával jön, továbbá a Kirin 955-ös processzor helyett ebben csak egy Kirin 650-es lesz. 

A tárhely mérete csak 16 GB, de ez szerencsére bővíthető a 2 vagy 3 GB RAM-mal szerelt készülékben (a RAM mennyisége régiófüggő). 

A szintén Marshmallow-t és EMUI 4.1-et futtató okostelefon 3000 mAh-s akkumulátor kapott. Európában májustól vihető haza, 299 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.