Hirdetés

Hivatalos a Lenovo ThinkPad Tablet 10



|

Maximum 10 órás akkus üzemidőt ígér a gyártó.

Hirdetés

Tegnap a Lenovo bemutatta a tavalyi ThinkPad Tablet 2 üzleti táblagépének idei frissítését, az eszközt a kijelző átlójára utalva ThinkPad Tablet 10 névre keresztelte a gyártó. A termék érintőkijelzője maradt 10.1 colos IPS, azonban a felbontása 1366×768 pixelről 1920×1200 képpontra emelkedett; az előző modellt részben a megjelenítője miatt kritizálták.
 

Hirdetés


A kínai gyártó táblagépe modelltől függően 32 vagy 64 bites Windows 8.1 operációs rendszerrel érkezhet, a processzora négymagos Intel Atom Z3795, a rendszermemóriája maximum 4 GB, a bővíthető háttértára akár 128 gigabájtos, a kamerái 2 / 8 megapixelesek (a hátlapi autofókuszos és vakus), az akkus üzemideje maximum 10 óra.


A júniusban 599 dolláros kezdőáron elérhetővé váló Lenovo ThinkPad 10 ugyan üzleti eszköz, azonban az alapvető perifériának tűnő billentyűzetes dokkolója 129 dollárért külön megvásárolható kiegészítő lesz.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.