Hirdetés

Hivatalos a Motorola Atrix 2



|

21 megabites HSPA+ modem került a csúcsmobilba.

Hirdetés

Az AT&T szolgáltató tegnap számos új okostelefonról rántotta le a leplet, ám ezek közül vélhetően a Motorola Atrix 2 lesz az egyetlen, amely Európában is piacra fog kerülni. A modell elődjéhez képest nem változott túl sokat, inkább egy rutin termékfrissítésről van szó.

Motorola Atrix 2
Motorola Atrix 2

 

A fontosabb újítások közül kiemelendő, hogy az Atrix 2-be 4 helyett 4,3 colos érintőkijelző került, a panel felbontása maradt 960×540 pixel. Természetesen a Motorola mérnökei az ilyen frissítések hagyományaihoz ragaszkodva 5-ről 8 megapixelesre cserélték a hátlapi kamerát, és a HSPA+ modem maximális sávszélességei is 14,4/2-ről 21/5,76 megabit/másodpercre emelkedtek. A készülék két éves hűségnyilatkozattal 99 dolláros áron fog még október folyamán elérhetővé válni az AT&T-nél, az európai debütálásának időpontjáról egyelőre nem rendelkezünk információval.

Motorola Atrix 2
Motorola Atrix 2

 



Motorola Atrix 2 specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 21 Mbps, HSUPA: 5,76 Mbps
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n (DLNA, Wi-Fi hotspot)
- A-GPS, Digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 4,3 col, 960×540 pixel, kapacitív és multitouch, Gorilla Glass
- Előlapi kamera
- Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku; videó: 1080p
- Szabványos hangkimenet, HDMI
- 1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC, 1 GB RAM
- 8 GB háttértár, microSD foglalat
- Google Android 2.3
- Opcionális Lapdock 100 dokkolóegység
- Akku, tömeg, méret: N/A

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.