Hirdetés

Hivatalos a Motorola Flipout



|

Rövidesen kapható lesz az Európában az elforgatható kijelzős okostelefon.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónapja már hírt adtunk a készülő Motorola Flipout-ról, amely ugyan okostelefon, de a meglehetősen érdekes kialakítása miatt az elsődleges célközönsége a fiatal, és informatika iránt érdeklődők hölgyek egyre bővülő tábora lehet.

 

Motorola Flipout
Motorola Flipout

 

A mostani, immár hivatalos álláspont szerint elsőként Európában lesz kapható, még 2010. második negyedévében - azonban a várható áráról, és a konkrétabb piacokról nem esett szó. A telefon további érdekessége az Android 2.1-re húzott MotoBlur kezelőfelület, amelyet a gyártó a DEXT-en, és a Backflipen is használt már.

 

Motorola Flipout
Motorola Flipout

 

Erre természetesen a legújabb verzió került, amely a hibajavításokon kívül új funkciókkal is bővült - például ebben már átméretezhetőek a widgetek, szűrni lehet az üzenetkezelési és közösségi minialkalmazások tartalmát, továbbá az e-mail kliens képes a vállalati levelezőszerverrel való folyamatos szinkronizációra.

 

 

Motorola Flipout specifikáció:


-GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
-HSDPA: 7,2 megabit, HSUPA: 2 Mbit
-Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g
-Érintőképernyő: 2,8 col, 320×240 pixel
-Kamera: 3,15 megapixel, fixfókusz
-A-GPS, digitális iránytű, gyorsulásmérő, szabványos hangkimenet
-Google Android 2.1 + MotoBlur kezelőfelület
-Processzor: Texas Instruments OMAP3410 700 MHz
-256 MB RAM, 512 MB ROM
-Bővíthetőség: max. 32 GB-os microSD
-Méretek: 67 x 67 x 17 mm
-Tömeg: 1170 milliamperes akkuval együtt 120 gramm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.