Hirdetés

Hivatalos a Motorola Milestone 3



|

Elsőként Kínában lesz elérhető a kétmagos processzorral szerelt mobil.

Hirdetés

A China Telecom CDMA Summit nevű rendezvényén a Motorola ma hivatalosan is bemutatta a Milestone 3 (XT883) névre hallgató okostelefonját. Sajnos a hír írásának pillanatában a gyártó még nem adta ki a pontos specifikációkat taglaló táblázatot, így csak a készülék főbb tulajdonságai ismertek.

 

Motorola Milestone 3 (XT883)
Motorola Milestone 3 (XT883)

 


A Milestone 3 a termékcsalád első kétmagos processzorral szerelt tagja, a hátlapi 8 megapixeles kamerájával 1080p felbontású videókat is lehet rögzíteni. Az Android 2.3 operációs rendszerű eszközön 4 col átlójú érintőkijelző kapott helyet, a panel 960×540 képpont felbontású.

 

 

A 16 gigabájt beépített háttértárral, és ötsoros QWERTY-billentyűzettel érkező XT883 a harmadik negyedév folyamán válik majd elérhető elsőként Kínában, a második piac feltehetően az észak-amerikai lesz, míg a GSM-es változat csak valamikor az ősz folyamán debütálhat a Vén Kontinensen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.