Hirdetés

Hivatalos a Samsung 18,4 hüvelykes táblagépe



|

A sokat filmezők jelentik a Galaxy View elsődleges célközönségét.

Hirdetés

A Samsung bejelentette a már hónapok óta pletykált, gigászi méretű táblagépét. A Galaxy View névre keresztelt termék méretre lényegében egy kisebb monitor, a 18.4 hüvelyk átlójú érintőkijelzője 1920×1080 pixel felbontású. A gyártó szerint az úton-útfélen rengeteget videózók számára lett kitalálva a beépített támasszal is rendelkező, 2.65 kilogrammos tablet.

Hirdetés


A 452 × 276 x 12 mm méretű Samsung Galaxy View a megjelenítőtől eltekintve nem nevezhető extrémnek: 2 MP-es előlapi kamera, nyolcmagos és 1,6 GHz-es processzorú Exynos lapkakészlet, 2 GB RAM, modelltől függően 32 / 64 GB bővíthető háttértár, Bluetooth 4.1 LE, Wi-Fi ac, opcionális LTE, Google Android 5.1 OS. Az akkuja 5700 milliamperes, papíron akár 8 órányi videózást is lehetővé tesz.


A 2× 4W teljesítményű sztereó hangszórópárt tartalmazó táblagép piacra kerülésének részleteiről egyelőre nem adott tájékoztatást a Samsung, azonban a legolcsóbb (32 GB / Wi-Fi) változata két webáruház szerint is 599 dollárba (~169 ezer forintba) fog kerülni.


(Forrás: Engadget, Samsung Tomorrow)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.