Hirdetés

Hivatalos a Samsung Galaxy Note 7 név



|

Augusztus 2-án mutatkozik be a Samsung következő nagy újdonsága.

Hirdetés

Hónapok óta tart a pletyka, amely szerint a Samsung szeretné összehozni a Galaxy S és a Galaxy Note csúcsszériák számozását annak érdekében, hogy nehogy valaki azt gondolja, az utóbbi le van maradva. 

Hirdetés

A gondot az okozta, hogy a Galaxy S széria 2010-ben indult, a Galaxy Note 2011-ben. Azóta minden évben új modell jött mindkettőbe, de a számozási különbségek miatt néhányan azt gondolhatták, hogy az aktuális Galaxy Note kevésbé új vagy jó. 

A Samsung most több pletykát is megerősített. Valóban kihagyják a Galaxy Note 6 nevet, így a tavalyi Galaxy Note 5 után idén már a Galaxy Note 7 érkezik. 

A gyártó a "7he Next Big Thing" érkezésére hivatkozik, ráadásul az Unpacked rendezvénynek az augusztus 2-i dátumát is leleplezte. Ezt egyébként már szintén elég régen halljuk. 

A szivárgások alapján a Galaxy Note 7 nagy újdonságai közé tartozik majd a vízálló burkolat és az íriszszkenner is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.