Hirdetés

Hivatalos az első androidos Walkman mobil



|

Csak semmi macera alapon a Sony Ericsson átcímkézte az XPERIA X8-at, sajnos az operációs rendszer is maradt a régi.

Hirdetés

Tegnap a svéd-japán gyártó bejelentette a már régóta szóbeszéd tárgyát képező androidos Walkman telefonját, azonban arra vélhetően senki sem számított, hogy egész konkrétan az XPERIA X8-ról húz majd le egy bőrt a cég. A nem meglepő módon W8 típusszámot kapott készülék „elődjétől" csupán annyiban különbözik, hogy fiatalosabb, élénkebb színárnyalatú borításokkal lesz kapható.

 

Sony Ericsson Walkman W8
Sony Ericsson Walkman W8


A legnagyobb probléma az operációs rendszer, hiszen az X8-től szerencsétlenül megörökölt, TimeScape felülettel is ellátott Android 2.1 már meglehetősen vénnek tekinthető, bár megfelelő (jelenleg ismeretlen) árazás mellett ez legyen a legnagyobb gond. Az eszköz európai forgalmazásáról egyelőre nincs információ, a második negyedév folyamán Kínában, Hong Kongban, Indonéziában, Indiában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Tajvanon, Thaiföldön, és Vietnámban kerülhet a boltok polcaira.

 

 

Sony Ericsson Walkman W8
Sony Ericsson Walkman W8


 

Sony Ericsson Walkman W8 specifikáció:


- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 7,2 Mbps; HSUPA: 2 Mbps
- Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.1, A-GPS
- Érintőkijelző: 3 col, 320×480 pixel, kapacitív
- Kamera: 3,15 megapixel, fixfókusz
- Google Android 2.1, TimeScape UI
- 600 MHz-es Qualcom MSM7227 SoC, Adreno 200 GPU
- 128 MB ROM, 168 MB RAM, microSD-foglalat (max. 16 GB)
- FM-rádió, szabványos hangkimenet, gyorsulásmérő
- Akku: 1200 mAh
- Tömeg: 104 gramm
- Méret: 99 x 54 x 15 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.