Hirdetés

Hivatalos az első HD kijelzővel szerelt Optimus



|

Nem tudni, hogy Európában kapható lesz-e az okostelefon.

Hirdetés

A kisebbik koreai mobilgyártó pár nappal a Samsung rivális megoldásának hivatalossá válása után ma előállt az első, HD kijelzővel és LTE modemmel egyaránt ellátott csúcsmobiljával. Az Optimus LTE névre hallgató telefon a Galaxy S II HD LTE-hez hasonlóan egyelőre csak Dél-Koreában lesz kapható, és hardveresen is szinte megegyezik vele.

 

LG Optimus LTE
LG Optimus LTE

 


Rendkívül érdekes a két cég viszonya, hiszen általában amint a Samsung bejelent valamit, arra pár napon belül megérkezik az LG válasza, ám az „ellencsapás" során tipikusan nem képesek felülmúlni az eredeti ajánlatot, ez mostanra feltehetően különösen irritálóvá válhatott a vezetőség számára. Az Optimus LTE az elkövetkező hetekben válik elérhetővé az SK Telecom, és az LG U+ szolgáltatóknál, a várható ára ismeretlen, az európai megjelenése pedig még nem került szóba - bár ahhoz első lépésben le kell cserélni a CDMA modemét GSM/GPRS/EDGE képesre.

 

 

LG Optimus LTE specifikációk:

- CDMA (800/1900 MHz)
- HSPA+ (SK Telecom), Rev. A (LG U+), LTE
- Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot)
- A-GPS, digitális iránytű
- Giroszkóp, gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 4,5 col, 720×1280 pixel, kapacitív és multitouch, IPS
- Előlapi kamera: 1,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- 1,5 GHz-es, kétmagos processzor
- 1 GB RAM, 4 GB háttértár, microSD foglalat
- T-DMB tuner, FM rádió, szabványos hangkimenet, HDMI
- Google Android 2.3
- Akku: 1830 mAh
- Tömeg: 135 gramm
- Méret: 133 × 68 × 10,4 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.