Hirdetés

Hivatalos az LG első Firefox OS-es mobilja



|

Elsőként Brazíliában került piacra a Fireweb.

Hirdetés

Az Alcatel, Geeksphone és ZTE után újabb gyártóval bővült a Mozilla Alapítvány mobilos operációs rendszerével készüléket piacra dobottak tábora. Az LG Fireweb elsőként Brazíliában vált elérhetővé, méghozzá 449 reálos (~42 ezer forintos) áron; a nemzetközi forgalmazásának kezdetéről egyelőre nem esett szó.

Hirdetés


Sajnos a telefon pontos specifikációi a hír írásának idején nem voltak ismertek, azonban sejthetően nem kell nagy szenzációra számítani: a 4 colos érintőkijelzője 320×480 pixeles, a processzora egymagos és 1 gigahertes Qualcomm, rendelkezik 3G lapkával, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 4 GB-os.


A Firefox OS már 1.1-es verziójával a gyárakból kikerülő modell legnagyobb érdekességét a kamerája adja, ugyanis az 5 megapixeles egység nem csak autofókuszos, de LED-es villanó is került mellé. A képminőség nem tisztázott, ám látszólag az LG telefonja az eddigi legjobb képalkotó képességekkel rendelkező rókás mobil.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.