Hirdetés

Hivatalos az LG Optimus 7



|

A Windows Phone 7-el rendelkező okostelefon a Microsoft mobilos rendszerével egy napon debütál.

Hirdetés

Noha sokat hallottunk már az LG új készülékéről, sőt, hosszas bemutató videó is napvilágot látott, a hivatalos bejelentés a mai napig elmaradt. Most ez megtörtént, bár az LG-re jellemző módon több dolgot még mindig nem tudunk biztosan. Az alap specifikációk viszont egyértelműek: az LG Optimus 7 (K900) 3,8 colos, 800 x 480 pixel (WVGA) felbontású, kapacitív képernyővel, 5 megapixeles, LED-vakus fényképezővel (360 fokos panorámakép készítési móddal), 720p, azaz HD-videó felvételi lehetőséggel, 16 gigabájtos beépített memóriával rendelkezik.

 

 

 

LG Optimus 7

 

Ezen kívül mi valószínűsítjük a multi touch jelenlétét, az 1 Ghz-es processzort, valamint a WiFi és Bluetooth modulok jelenléte is szinte kötelező ebben a kategóriában. Ahogy azt korábban már bemutattuk a telefon kezelőfelületét a Windows Phone 7 adja, ami úgynevezett hub-okra, vagyis felhasználási területekre osztja majd a képernyőt. Így válogathatunk a People (kontaktok, ismerősök), Pictures (fotók), Games (játékok), Music+Video (zene és mozgóképe), Marketplace (a Windows Phone 7 online alkalmazás boltja), és Office (irodai eszközök) lehetőségek között.

 

A rendszerből kifolyólag a készülék elméletileg képes lesz az Xbox Live és Zune szolgáltatásokkal együttműködni, azok lehetőségeit kihasználni. Az Optimus 7 olyan fejlett funkciókat is támogat majd, mint a hang szöveggé alakítása (Voice-To-Text), valamint a DLNA technológián alapuló multimédia tartalom megosztási lehetőség (Play To).

 

A Windows Phone 7-et ma mutatják be, itteni idő szerint fél 4-kor, ami nagyjából egybe esik egy helyi, LG által szervezett sajtótájékoztatóval. Ez utóbbin természetesen ott leszünk, ahol reményink szerint a cikkben bemutatott készülék mutatkozik be. Amennyiben így van, úgy hamarosan élő fotókkal és videóval jelentkezünk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.