Hirdetés

Hivatalos az LTE-s Galaxy S II és Tab 8.9



|

Ezen felül az okostelefon nagyobb kijelzőt, és mindkét készülék új processzort kapott.

Hirdetés

A Samsung ma bemutatta a már piacon lévő Galaxy S II okostelefonjának, és Galaxy Tab 8.9 táblagépének új változatait, az eszközök fő érdekessége az LTE hálózatokkal való kompatibilitásuk. Sajnos nem tudni, hogy az implementált megoldás milyen maximális sávszélességekre képes, a gyártó sajtósai érdekes módon pont a legfontosabb részletet nem taglalták.

 

Samsung Galaxy S II LTE
Samsung Galaxy S II LTE

 


Megemlítendő még, hogy mindkét modell új processzort kapott, az 1,5 gigahertzes órajelen ketyegő, kétmagos egységet valószínűleg a Samsung fejlesztette, a lapka eredete egyelőre nem világos. A Galaxy Tab 8.9 ezeket leszámítva nem változott, ezzel szemben a Galaxy S II 4,3 colos érintőkijelzőjét 4,5 colosra cserélte a gyártó, változott a Home gombjának formája, a hátlapja pedig műanyag helyett immáron fém.

 

Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE
Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE

 


Sajnos nem tudni, hogy a készülékek mikor, hol, és mennyiért lesznek megvásárolhatóak, a vonatkozó információkat valószínűleg csak a szeptember elején megrendezésre kerülő berlini IFA-kiállításon fogják elárulni a Samsung képviselői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.