Hirdetés

Hivatalos az új Blackberry Curve



|

Nem tartogat túl sok meglepetést az üzleti felhasználásra szánt okostelefon.

Hirdetés

A RIM röviddel a Torch 9800 bemutatása után egy újabb, gyárilag Blackberry OS 6-ot futtató készülékkel jelentkezett. A Curve-szériás 9300 valójában nem mondható áttörésnek, de hozza az eddig megszokott minőséget és funkcionalitást.

 

 


Alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik a telefon, emellett támogatja a HSDPA-t is, továbbá Bluetooth 2.1 és Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő is került a készülékbe. A kijelzője 2,46 col átlójú, a panel felbontása 320×240 pixel, a fixfókuszos kamera pedig 2 megapixeles. Ugyan nem egy multimédiás eszközről van szó, de a 256 MB beépített háttértár nem túl sok - szerencsére a bővítése akár 32 GB-os microSD-vel is lehetséges.


Extrái közt megemlítendő az A-GPS, a kijelző alatti érintős optikai trackpad, és a szabványos hangkimenet. A Blackberry Curve 9300-ba 1150 milliamperes akku került, ezzel együtt a 109 × 60 × 13,9 mm méretű eszköz tömege 104 gramm. A készülék augusztustól kezdve lesz világszerte elérhető, a várható áráról egyelőre nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.