Hirdetés

Hivatalos fotón a Google Nexus 5!



|

A Play Store-nak köszönhetően kiderült a készülék kezdőára is.

Hirdetés

Tovább folyik a kegyetlenkedés a Google következő saját márkás mobiljára várókkal szemben, ugyanis a Play Store amerikai hardveres részlegén tegnap – valószínűleg véletlenül – feltűnt a Nexus 5 okostelefon. Sajnos specifikációk nem kerültek listázásra, de az Android Police-nak sikerült még időben elemelnie a fentebb látható hivatalos sajtófotót, plusz fény derült a telefon 349 dolláros kezdőárára is.

Hirdetés


A leírás alapján a Nexus 5 egyik legfontosabb eladási pontját a hátlapi kamerája jelenti, a korábban kiszivárgott szervizkönyve szerint optikai képstabilizációval is rendelkezik az egység. A fotóról nem sok újdonság derül ki, de az ikonok egy része láthatóan ráncfelvarrást kapott, az értesítési terület sávja pedig nagyrészt átlátszó. Az óra 4:40-et mutat, amely feltehetően utalás az Android 4.4 (KitKat) operációs rendszerre.


Az új hardver és szoftver leleplezésének idejéről egyelőre nem tudni biztosat: különböző források szerint október 18., október 28. vagy október 30. lehet a dátum.


(Az információk forrása: Android Police 1 | 2 )

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.