Hirdetés

Hivatalos képen a Galaxy S8



|

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S8 hivatalos, renderelt fotója, ami abszolút eredetinek tűnik.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S8-ról mindössze egy semmitmondó kedvcsináló videót vitt el az idei MWC-re. Azt azonban elárulta, hogy a bemutatót március 29-re várhatjuk. 

Hirdetés

Nem kell azonban közel egy hónapot várnunk arra, hogy megtudjuk, hogyan fest valójában a Galaxy S8, igazak voltak-e a pletykák és a szivárgások. 

Evan Blass ugyanis előállt egy hivatalos, renderelt képpel a készülékről. Az illető az elmúlt évek alatt bizonyította, hogy megbízható információkat szolgáltat, ráadásul az MWC előtti szivárogtatásai is mind stimmeltek. A mostani kép pedig egybeesik azzal, amit eddig láttunk a Galaxy S8-ról. 

Az új zászlóshajó 5,8 hüvelykes kijelzőt kap, a Galaxy S8+ pedig 6,2 hüvelykeset. A különbség valószínűleg csak ebben lesz, és látszólag mindkettő 18:9-es képaránnyal bír, épp, mint az LG G6. 

A nagy különbség az, hogy a Samsung mindkét oldalon lekerekíti a kijelzőt, míg a G6-nál ez lapos - az LG ebben hisz, a rivális szerint laposan bizonságosabb (nem törik úgy, ha leesik) és jobban használhatóbb a képernyő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.