Hirdetés

Hivatalos: késik a WP7 első frissítése



|

A korábbi gyorsjavítás körüli probléma miatt a Microsoft késlelteti az első érdemi frissítés kiadását.

Hirdetés

Körülbelül a Windows Phone 7 hivatalos bejelentése óta tudjuk, hogy a rendszer az idei első negyedévben fogja megkapni az első, új funkciókat hozó javítását, amely legfontosabb újítása a másolás/beillesztés duó lesz.

 

LG Optimus 7

 


Nagyjából két hete a redmondi szoftvercég már kiadott egy apró javítást az OS-hez, amely célja a telefonok frissítéskezelőjének befoltozása volt, ezzel biztosítva az említett komolyabb javítás telepítésének zökkenőmentességét. Sajnálatos módon egyes - tipikusan Samsung márkájú - mobilokon komoly problémát okozott a hotfix, a telepítésének megszakadása miatt a készülékek használhatatlanná váltak.


A hibát elvileg már sikerült orvosolnia a Microsoftnak, ám ettől függetlenül úgy döntöttek az illetékesek, hogy a korábbi gikszert elkerülendő tovább tesztelik a „kopipésztes" javítást, így annak kiadása a hónap közepéről várhatóan március végére csúszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.