Hirdetés

Hivatalos: két androidos Blackberry jön idén



|

Mindkettő középkategóriás lesz, az egyik QWERTY-s billentyűzetet is kap.

Hirdetés

A jelenlegi értesülések alapján az idei év sorsdöntő lehet a Blackberry számára, ugyanis kiderülhet, hogy képes-e az Android megmenteni a vállalat hardveres üzletágát. Rendkívül magas ára ellenére a tavalyi Blackberry Priv modell biztató eladásokat produkált, így a kanadai cég ügyvezető igazgatója most bejelentette, hogy idén két középkategóriás modellel kívánja tovább szondázni a piacot.

Hirdetés


John Chen állítása szerint a készülékek kártyafüggetlenül ára a 300-400 dolláros szegmensben lesz, azaz körülbelül feleannyiba kerülnek majd, mint a jelenleg 649 dollárért kínált Priv csúcsmodell. Az idei mobilokról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az egyik teljesen érintőkijelzős lesz, míg a másik fizikai QWERTY-billentyűzetet is kínál majd a vásárlóknak.


Blackberry Passport


A két megfizethetőbb Blackberry érkezése nem csak a márkát vagy a fizikai billentyűzetet kedvelők számára jó hír, hanem a biztonságos Androidra vágyók számára is megváltás lehet, ugyanis a Google Nexus mobilokhoz hasonlóan a Blackberry Priv is minden hónapban megkapja a legújabb biztonsági frissítéseket. Jó eséllyel az olcsóbb készülékhez is járnak majd a havi rendszeres javítások, szinte őrültség lenne, ha a gyártó kihagyná a ziccert.


(Forrás: NDTV, Phandroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.