Hirdetés

Hivatalos: március elején jön az iPad 2



|

Az Apple kiküldte a meghívókat a sajtóeseményre, a mellékelt ábra pedig konkluzív.

Hirdetés

A legutóbbi valamelyest hitelesnek tűnő pletyka szerint az almás cégnek valamikor február elején (egyes számmisztikusok szerint konkrétan 9-én) kellett volna bemutatni a kirobbanó sikerű táblagépének új változatát, azonban ez nyilvánvalóan nem történt meg. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen most már hivatalos, hogy az érdeklődésre számot tartó sajtóesemény március 2-án lesz lebonyolítva.

 

A fentebb látható ábra az Apple által kiküldött meghívóból származik, és nem igazán lehet mit hozzáfűzni. Kapcsolódó hír, hogy egyes pletykák szerint a cégnek problémái adódtak az iPad 2 tömeggyártásával, így a források szerint a kezdetekben korántsem kerülhet előre tervezett mennyiségű a boltok polcaira belőle.


Szintén a témába vág, hogy az Apple vélhetően néhány órán belül bemutatja az idei MacBook Pro-kat, a 13 colosról addig is csepegett némi információ. Úgy tűnik, hogy a gépekben továbbra is csak egy háttértár lesz, ám fel lesznek szerelve Intel Thunderbolt (avagy Light Peak) porttal, amely egy univerzális csatolófelület, célja a gépeken alapvetően meglévő kapuk (például USB, FireWire, HDMI) egységesítése - hamarosan meglátjuk, hogy az Apple milyen kiegészítőkkel fogja a gyakorlatban is használhatóvá tenni az új megoldást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.