Hirdetés

Hivatalos: új nevet kap a SkyDrive



|

A Microsoft nem kíván fellebbezni a brit bíróság ítélete ellen.

Hirdetés

Mint egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk róla, a British Sky Broadcasting Group még 2011 júniusában bíróságra citálta a Microsoftot, ugyanis a brit médiaszolgáltató szerint a kedden új funkcionalitásokkal bővült SkyDrive tárhelyszolgáltatás neve azt a benyomást keltheti a fogyasztókban, hogy valami közük van hozzá.


A bírónő végül egyetértett a köznyelvben csak Sky-ként emlegetett vállalattal, tegnap délután pedig a felekkel egyeztetve meghozta a szankcionálással kapcsolatos döntést: nem publikus mennyiségű kártérítés kifizetése mellett a Microsoftnak meg kell változtatnia a szolgáltatás nevét.


A Microsoft nem kíván fellebbezni az ítélet ellen, továbbá egy racionális ideig még használhatja a SkyDrive nevet, hiszen az átcímkézés nem megy egyik napról a másikra. Egyelőre nem tudni a szolgáltatás új nevét, de legalább Skynetre biztosan nem nevezheti át a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.