Hirdetés

Hivatalosan is bemutatták a Motorola MOTORIZR-t



|

Hirdetés

A 16 milliméter vastag készülék 46 mm széles és 106 mm hosszú. A vékony kialakítású, 116 gramm súlyú telefon a RAZR V3 stílusjegyeit hordozza magán. A finoman csúsztatható előlapon helyezkednek el a hívás indító és elutasító gombok, illetve a funkció és navigációs eszközök. A 2 megapixeles kamera ezúttal egy igen erős fényű vakuval lett fölszerelve és akár a kijelző teljes méretét is használhatjuk keresőként. Az optikával videókat is tudunk rögzíteni, és természetesen le is tudjuk őket játszani.
A MOTORIZR számos audio formátumot támogat (MP3, AAC, AAC+) és az 1 GB-ig bővíthető memória (MicrosSD kártyával) akár még egy egyszerűbb MP3 lejátszót is helyettesíthet. Az 1,9 inches TFT LCD kijelző felbontása 176 x 220 pixel, a megjeleníthető színek száma 262 ezer. Az adatkommunikációs lehetőségek között az USB 2.0, a Bluetooth, a GPRS és az EDGE is megtalálható. A telefon kompatibilis a mostanában egyre népszerűbb BT sztereó headset-tekkel is. A készülék támogatja a MMS, e-mail és EMS üzenetküldési lehetőségeket. A 4 sávos készülék (850/900/1800/1900 Mhz) belső memóriája 20 MB.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.