Hirdetés

Hogyan emlékeztessük magunkat az okostelefonos üzeneteinkre?



|

Az Echo Notification Lockscreen lecseréli a zárolt képernyőnket Androidon.

Hirdetés

Ahogyan az okostelefonoknál általánosságban, úgy az Android rendszer esetén is igaz, hogy ma kiemelten fontos az értesítési rendszerük. Sokszor azonban rengeteg üzenet és értesítés, jelzés is felugorhat egyszerre, ami egy idő után inkább zavaró és túlzsúfolt hatást kelt, mintsem emlékeztetne arra, hogy jött egy levelünk vagy hozzászólásunk a Facebookon. 

Hirdetés

Az Echo Notification Lockscreen mindezt úgy próbálja meg orvosolni, hogy lecseréli az Android zárolt képernyőjét egy sokkal funkcionálisabbra. Ez a hangsúlyt az értesítésekre fekteti, és kategória, valamint fontosság szerint is képes nekünk azokat rendezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.