Hirdetés

Hogyan érjük el mobilról a gépünkön lévő fájlokat?



|

A Polkast gyakorlatilag egy személyi felhőt ad a kezünkbe.

Hirdetés

Sokan nem örülnek annak az ötletnek, hogy a személyes dokumentumaikat és a családi anyagaikat a felhőben tárolják - bár több szolgáltató már eleve titkosítva helyezi el a szerverein a fájlokat, sajnos ez egyelőre nem mindegyik vállalatra jellemző. 

Hirdetés

Az alternatív megoldást például egy személyi felhő jelentheti jelen esetben, vagyis tulajdonképpen az, hogy mi magunk működtetjük a távolról elérhető tárhelyet. Ha ehhez nem akarunk új eszközöket venni, akkor próbáljuk ki a Polkast nevű alkalmazást. Ennek a segítségével távolról elérhetjük a PC-nk vagy NAS adattárolónk tartalmát, akár webes úton, akár iOS, Android vagy Kindle Fire platformról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.