Hirdetés

Hogyan használjunk okosabb vágólapot Androidon?



|

A Copy Bubble új távlatokat nyit a másolással és beillesztéssel kapcsolatban.

Hirdetés

A PC-n való munka során a hétköznapok egyik legalapvetőbb funkciójává vált a másolás és beillesztés, amire természetesen a Windows alap vágólapja is képes. Ha mindez nem elég, tetszés szerint kereshetünk plusz programokat a funkció kibővítésére. Miközben vágólap Androidon is van, alapesetben ott is csak egyetlen elemet tud tárolni egyszerre. 

Hirdetés

Éppen ezért lehet az okostelefonunkra vagy táblagépünkre nagyon hasznos kiegészítés a Copy Bubble, amely lecseréli az Android gyári vágólapját. Az app egyszerre több szöveges elemet is tud tárolni, és bármikor elénk teszi ezeket, ha valamit be akarunk illeszteni valahová. Az okosított vágólaphoz bárhonnan hozzáférhetünk, köszönhetően a képernyőn lebegő buborékjának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.