Hirdetés

Hogyan készítsünk éjszakai fotókat androidos telefonnal?



|

A LenX segítségével remek hosszú expozíciós idejű képeket készíthetünk.

Hirdetés

Az igazán lenyűgöző ékszakai fotók készítéséhez nem csak egy megfelelő fényképezőre, de a szükséges beállítások ismeretére is szükségünk van. Ha azonban beérjük azzal is, hogy remekül kinéző képeket készítünk magunkról az éjszakában, akkor az okostelefonunkkal is tetszetős eredmények születhetnek. 

Hirdetés

Mindehhez azért persze szükség lesz némi trükkre. A trükk az, hogy kell egy olyan app a telefonra, amely képes hosszú expozíciós idejű képeket készíteni. Az Android platformra ingyenesen letölthető LenX pont ilyen. A használata közben egy csúszkán állíthatjuk az expozíciós szinteket, illetve van egy zoomolási segéd is. Egy nagyszerű éjszakai kép készítése mindössze két érintésbe kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.