Hirdetés

Hogyan rejtsünk el appokat Androidon?



|

A Lockdown Pro letiltani és elrejteni is képes az androidos alkalmazásokat.

Hirdetés

Mivel egyre több fontos és bizalmas adatunkat tároljuk az okostelefonunkon, ezért nem árt gondoskodni róla, hogy ezek az adatok biztonságban is legyenek a kíváncsi szemek elől. A témát számos oldalról megközelíthetjük, és szerencsére rengeteg lehetőségünk van a biztonság fokozására a robotos platformon is. 

Hirdetés

Lockdown Pro például egy olyan ingyenes program, amely képes appokat és funkciókat lekorlátozni. A jelszavak mellett mintákkal is védhetjük az appokat, sőt, ha kell, akár el is rejthetjük a jelenlétüket. Trükkös módszert is rejt az alkalmazás, amely a kiválasztott appok indításánál összeomlási hibaüzenetet szimulál. Természetesen a Lockdown Pro leállítása és törlése ugyancsak letiltható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.