Hirdetés

Hogyan rövidítsünk linkeket Androidon?



|

Hasznos lehet a webes feladatokhoz Androidon a Google URL Shortener.

Hirdetés

A linkrövidítők ma már egyáltalán nem számítanak újdonságnak. Ami azt illeti, egyre népszerűbbé válnak, hiszen a segítségükkel sokkal könnyebb megosztani a tartalmakat a közösségi oldalakon, főleg a Twitteren (így ugyanis nem kell aggódni a karakterszámok miatt). 

Hirdetés

A legtöbb linkrövidítő arra is képes, hogy figyelje az általunk készített rövid hivatkozást, és számolja a kattintásokat, többek között. Ilyen szolgáltatása a Google-nek is van, a használata Androidon viszont nem olyan egyszerű. Szerencsére a Google URL Shortener nevű app ebben igyekszik segíteni. Miután feltelepítettük a klienst, csak be kell lépnünk a fiókunkba, és kezdhetjük is a használatot a megszokott módon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.