Hirdetés

Hogyan szerezzük vissza a vírus által kódolt fájljainkat?



|

Az avast! Ransomware Removal segítségével megelőzhetjük a pánikot.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban egyre többször került elő a ransomware szó, amely leginkább a mobilosok, főként az androidosok számára okozott komoly fejtörést és kellemetlen napokat. A ransomware bár trójainak tűnik, automatikusan elkezdi titkosítani a készülékünkön tárolt fotókat, videókat és dokumentumokat azért, hogy túszként fogva tartsa őket

Hirdetés

Természetesen a támadók egy bizonyos pénzösszegért cserébe hajlandóak feloldani a titkosítást a fájljainkról, de szerencsére ettől jobb megoldás is létezik. Az ingyenes avast! Ransomware Removal például egy olyan biztonsági eszköz, amely nem csak letörli a ransomware-t, hanem dekódolja a problémás fájlokat is, megelőzve az esetleges pánikot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.