Hirdetés

Hogyan szerezzünk hatásos ébresztőappot Androidra?



|

Ébren kell lenni, hogy ki tudjuk kapcsolni a Puzzle Alarm Clockot.

Hirdetés

A reggeli felkelés sokszor egy kihívás, amiben egyáltalán nem segítség a szundi gomb. Attól, hogy az ébresztőt könnyen kikapcsoljuk az okostelefonon, még nem biztos, hogy felébredünk. Amennyiben egy olyan appot szeretnénk Androidra, amely nagyjából gondoskodik is róla, hogy ébren legyünk amikor kikapcsoljuk az ébresztőjelzést, akkor több lehetőségünk is van. 

Hirdetés

Az egyik ilyen a Puzzle Alarm Clock, amely amellett, hogy a beállított időben ébreszt minket, egyszerű fejtörőkkel állít szembe minket, amiknek a megoldása nélkül az ébresztő nem áll le. Ezután még két alkalommal ellenőriz minket az app, nehogy aztán visszafeküdjünk. A fejtörők lehetnek matematikai feladványok, memóriakártyák, captcha-kódok, minták és színek is - a nehézségi fokot mindig mi állíthatjuk be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.