Hirdetés

Hogyan tegyünk nokiás alkalmazásindítót Androidra?



|

A Z Launcher remek alkalmazásindító lehet Android platformon.

Hirdetés

A Google Android mobil operációs rendszere nagy mértékben testre szabható, ennek megfelelően pedig számos, harmadik féltől származó app áll a felhasználók rendelkezésére erre a célra. A platformon az egyik népszerű kategória az alkalmazásindítók csoportja. Ilyenje van furcsa módon a Nokia technológiai divíziójának is. 

Hirdetés

A finnektől származó Z Launcher meglehetősen ígéretes felülettel rendelkezik, ami több régebbi helyről is kölcsönöz ötleteket. A látottakban visszaköszön az egy évtizedes Nokia 7710, de a Maemo és a Meego rendszerek külső jegyei is felfedezhetőek. Sajnos a Z Launcher béta előtti tesztje jelenleg be van telve, de remélhetőleg hamarosan megjelenik a béta, majd a végleges változat is a szoftverből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.