Hirdetés

Hogyan tudjuk meg a napi programot a reggeli ébresztővel egyszerre?



|

Testre szabható ébresztőket kínál Androidon az AlarmPad Alarm Clock.

Hirdetés

Az Android platformot használó okostelefonokra és táblagépekre letölthető AlarmPad Alarm Clock első pillantásra egy átlagos ébresztőappnak tűnik. Valójában a felszín alatt sokkal többről van szó, ugyanis a szokásostól sokkal nagyobb mértékben tudunk mindent testre szabni. 

Hirdetés

A felhasználói felület meglehetősen egyszerű az AlarmPad Alarm Clock esetében, ugyanakkor a funkciók tetszetősek. Lehetőségünk van jelzést beállítani az egyes időjárási állapotokhoz kapcsolódóan, de a kiváltó ok lehet egy naptáresemény vagy csak a reggeli ébresztő időpontja is. Az app arra is képes, hogy a beállított üzeneteket felolvassa nekünk az ébresztőket követően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.