Hirdetés

Hogyan válasszunk alkalmazásindítót a gyereknek?



|

Idősebb és fiatalabb korosztálynak is beválhat a Necta Launcher.

Hirdetés

Amikor valaki eljut oda, hogy már unja az alapértelmezett kezelőfelületet Androidon, akkor számos megoldásból választhat azért, hogy azt testre szabja. A háttérkép és az ikonok mellett az egyik legjobb lehetőség minderre egy alkalmazásindító bevetése. 

Hirdetés

A legismertebbek talán a Nova Launcher és a Go Launcher Ex, de szerencsére számos más kiváló alternatíva is létezik. Ha nem szeretnénk túl komplex appot választani, sőt, inkább idősebb felhasználónak vagy a gyereknek szánjuk az alkalmazásindítót, akkor telitalálat a Necta Launcher, amely az egyik legegyszerűbb, legletisztultabb élményt adja Androidon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.