Hirdetés

Hogyan válasszunk minőségi tömörítőprogramot okostelefonra?



|

A RAR for Android remek tömörítőprogram Androidra.

Hirdetés

A tömörített fájlok esetében néha a tapasztaltabbak is zavarba jöhetnek, ha egy kevésbé szokványos formátummal találkoznak. Éppen emiatt érdemes magunknál tartani egy olyan szoftvert, amely a lehető legtöbb típussal elboldogul. Mivel ma már az okostelefonunkon is egyre több dolgot csinálunk, jó, ha ott is van egy nálunk. 

Hirdetés

Egy igazán jó tömörítőprogramot nem mindig egyszerű találni, de szerencsére a WinRAR programról ismert RARLAB a segítségünkre lesz. A RAR for Android kiváló megoldás a tömörítési feladatok megoldására a robotos platformon. RAR mellett ZIP, TAR, GZ, GZ2, XZ, 7z, ISO és ARJ formátumokat is kezel, a gyorsaságról pedig azzal gondoskodik, hogy a CPU összes magját kihasználja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.